کدخبر: ۱۱۱۶
۰۹ تیر ۱۴۰۵ ساعت ۱۳:۲۴
چاپ
لینک کپی شد

هوشنگ توکلی: انقلاب فرهنگی در راس اولویت‌های رهبر شهید بود

هوشنگ توکلی تهیه‌کننده و کارگردان سینما و تلویزیون و از پیشکسوتان عرصه هنر و فرهنگ معتقد است که بحث انقلاب فرهنگی در راس اولویت‌های رهبر شهید انقلاب بود که به آن هنوز ترتیب اثری داده نشده است.

به نقل از ایرنا، هوشنگ توکلی در گفت و گویی درباره تدابیر رهبر شهید در حوزه فرهنگ اظهار داشت: نظر آقا این بود که انقلاب صنعتی را انجام دادیم و اکنون باید به انقلاب فرهنگی بپردازیم. اوایل که در جلساتی که در میدان‌ها و شهرهای مختلف بود، می‌رفتیم و با مردم صحبت می‌کردیم این را بارها تاکید کردم و گفتم.

او افزود: رهبر شهید معتقد بودند انقلاب صنعتی بعد از ۲۰۰ سال به ثمر نشست و در فناوری و صنعت عقب نیستیم و جزو چند کشور تراز اول دنیا هستیم اما در خصوص فرهنگ عقب افتادیم که این هم به دلیل دشمنی‌ها و خصومت‌ها بوده است. به تاکید ایشان، اگر به انقلاب فرهنگی نپردازیم و بی‌تفاوت از آن بگذریم قدرت تخریب به قدری زیاد است که در درازمدت، دستاوردهای ما را از بین خواهد برد و به همین دلیل به شهید لاریجانی تاکید کرده بودند این فرصت را فراهم کند.

وی تصریح کرد: امیدوارم در شرایط مناسب‌تری، کسانی که گلوگاه‌های فکری و عملی دوره را در اختیار دارند تشکیل جلسه دهند و از خبرگان و نخبگان تقاضا کنند ستادهایی تشکیل شود، در این جلسات، کمبودهای فرهنگی و آنارشی فرهنگی که بزرگترین بلا برای فرهنگ و دسته‌گلی برای دشمنان است، مطرح و هر چه زودتر از راه فرهنگ و توسعه فرهنگی و گفت و گوها بتوانیم به راه حل‌های منطقی برسیم.

این پیشکسوت عرصه هنر با اشاره به فقدان رهبر انقلاب و جنگ رمضان عنوان کرد: باید در این زمینه کار فرهنگی درست انجام دهیم و اندیشه‌های رهبر انقلاب به درستی در قالب برنامه‌های فرهنگی تبیین شود.

توکلی تاکید کرد: توقع داریم که واکنش‌های فرهنگی نسبت به این شهادت عظیم و بزرگ را متناسب با شان رهبری و در عظمت رهبری ببینیم و باید هنرمندان در این عرصه همراهی داشته باشند و فضا برای فعالیت‌های هنری تسهیل شود.

توکلی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب مسائل را به آقای لاریجانی منتقل می‌کردند و شهید لاریجانی مسوولیتشان این بود که نیروهای فرهنگی و نخبگان را جمع کند و فضا برای برون رفت از معضلات فرهنگی اینگونه فراهم و مسائل پیش رو مورد ارزیابی قرار می‌گرفت. امیدوارم توصیه‌هایی که در این زمینه شده جدی گرفته شود و درباره شهدای جنگ رمضان دچار سکوت در عرصه فعالیت‌های هنری نشویم.