کدخبر: ۱۶۸۳
۲۸ شهریور ۱۴۰۵ ساعت ۱۳:۴۶
چاپ
لینک کپی شد

تعداد مخاطبین سینما زیادتر می‌شود

سینماها در هفته گذشته تعداد نیم میلیون مخاطب را رد کردند.

به نقل از خبرگزاری تسنیم، شمار مخاطبین سینماهای کشور در هفته قبل به 607 هزار و 556 مخاطب رسید که نسبت به دو هفته پیش بیش از 122 هزار نفر افزایش داشت.

روند روبه افزایش مخاطبین سینماها به صورت متوالی از میانه مرداد آغاز شده است. به‌طوریکه از 17 مرداد در قالب هفته بیست و یکم (17 الی 23 مرداد) با 251 هزار مخاطب، هفته بیست و دوم (24 الی 30 مرداد) با 328 هزار مخاطب، هفته بیست و سوم  (31 مرداد الی 6 شهریور) با 352 هزار مخاطب، هفته بیست و چهارم (7 الی 13 شهریور) با 399 هزار مخاطب، هفته بیست و پنجم (14 الی 20 شهریور) با 485 هزار مخاطب و حالا 607 هزار و 556 نفر در هفته بیست و ششم از (21 الی 27 شهریور )، نمودار رشد مخاطب در سینمای ایران طی 6 هفته متوالی از  روند افزایشی و رو به رشد برخوردار بوده است.

بیشتر بخوانید

هفته گذشته در روزهای شنبه روز 21 شهریور روز ملّی سینما، در کنار یکشنبه و سه‌شنبه، بلیت‌های سینماها نیم‌بها بود که در فروش تأثیر داشته است. همچنین اکران فیلم‌ کمدی جدید «خانم‌ والده» که با وجود آغاز اکران خود از چهارشنبه توانسته در صدر جدول فروش قرار بگیرد، در افزایش مخاطبین سینما تأثیر جدی داشته است.

این احتمال می‌رود که با افزایش فروش این هفته برای تماشای این فیلم‌ جدید و همچنین فیلم جانشین در ژانر جنگی دفاع مقدس و تداوم فروش فیلم‌هایی مانند اسکورت، زنده‌شور، استخر و سفینه نجات، شاهد نزدیک شدن مخاطبین سینما به 1 میلیون نفر در هفته باشیم.

میزان فروش و تعداد مخاطبین 5 فیلم اول پرفروش هفته قبل به این ترتیب است:

«خانوم والده» به کارگردانی سهیل موفق با 118 هزار و 78 مخاطب، «اسکورت» به کارگردان یوسف حاتمی‌کیا با 105 هزار و 382 مخاطب، «استخر» به کارگردانی سروش صحت با 104 هزار و 843 مخاطب، «زنده‌شور» به کارگردانی کاظم دانشی با 103 هزار و 911 مخاطب و انیمیشن «سفینه نجات» به کارگردانی هادی محمدیان با 102 هزار و 334 مخاطب.