کدخبر: ۴۶۷
۰۵ بهمن ۱۴۰۴ ساعت ۲۱:۱۹
چاپ
لینک کپی شد

رامین راستاد: جشنواره نوید کارهای خوبی را می‌دهد/ کارهای باکیفیت بالا انتخاب شده‌اند+فیلم

رامین راستاد از داوران بخش نمایش خیابانی چهل و چهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر با بیان این‌که جشنواره نوید کارهای خوبی را می‌دهد، گفت: کارهای باکیفیت بالا انتخاب شده‌اند.

به نقل از ایرنا، رامین راستاد در حاشیه روز نخست اجراهای چهل و چهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر در پهنه رودکی اظهار داشت: آثاری که در روزهای اول جشنواره تئاتر فجر در بخش خیابانی به نمایش درآمد نوید جشنواره‌ای با کیفیت را می‌دهد؛ به نظرم کارهای خوبی در جشنواره هستند.همکاران ما در هیات انتخاب هم تلاش کرده‌اند کارهای کیفی و سطح بالا را انتخاب کنند.

وی افزود: امروز به اتفاق دوستان چند کار خوب دیدیم و امیدوارم در روزهای آتی سطح کیفی کارها بهتر هم شود.

او همچنین درباره عدالت فرهنگی و در چارچوب این مساله، حضور کراها و گروه‌های استانی از مناطق مختلف در این دوره از جشنواره اظهار داشت: با توجه به فهرستی که امروز دیدم به نظرم این درصد و نسبت کاملا رعایت شده و از همه جای ایران درخواست کرده‌اند در جشنواره باشند.

راستاد گفت: به نظرم، کاملا بچه‌هایی که محق بودند و کارهای به لحاظ کیفی در سطح خوب انتخاب شده‌اند و امید است هر ساله جشنواره بزرگتر برگزار شود و گروه‌های بیشتری بتوانند در این رویداد شرکت کنند.